Om mig

Jag kombinerar mitt terapeutarbete med ett liv på landet och ekologisk odling, och det ger mig det bästa av två världar. Naturen är en källa till återhämtning och en väg att komma hem till sig själv. Att få arbeta med jord, skog och djur ger perspektiv på de stora livsfrågorna. 

Förutom terapi för enskilda så arbetar jag med rehabilitering av långtidsarbetslösa och sjukskrivna och med jobbcoaching.

Jag driver också en mindre kursgård på en ö i sjön Tisnaren, på gränsen mellan Sörmland och Östergötland. Dit kan man komma som enskild individ eller grupp för att dra sig tillbaka, vila, genomföra studier eller ett arbete eller bara för att komma ut på landet och njuta av ostörd natur. 

Vill du veta mer om boende och retreat se www.tiseno.se 


Mina utbildningar: 

Jag är psykosyntesterapeut och handledare, diplomerad från PsykosyntesAkademin i Stockholm.

Jag har utbildat mig i Familjekonstellationer för Dr Albrecht Mahr, internationellt ledande auktoritet som arbetar främst med global konfliktlösning. 

Jag är utbildad i Kreativ Metodik för terapeuter från Expressive Arts, Stockholm. Kreativ Metodik är ett sätt att använda olika konstnärliga uttryck som målning, musik, poesi och rörelse i terapiarbetet. 

Jag har gått en grundutbildning i 12-stegsbehandling.

Jag har läst en Steg 1-utbildning vid Linköpings Universitet och jag har en examen i Kulturvetenskap med inriktning på litteratur.