Startsida  |  Terapi & handledning  |  Familjekonstellationer  |  Kalendarium  |  Om mig  |  Kontakt    
 
Om migJag kan nog kalla mig för en mångsysslare. Jag kombinerar mitt terapeutarbete med ett liv på landet och ekologisk odling, och det ger mig det bästa av två världar. Naturen är en källa till återhämtning och en väg att komma hem till sig själv. Att få arbeta med jord, skog och djur ger perspektiv på de stora livsfrågorna.

Jag driver också en mindre kursgård på en ö i sjön Tisnaren, på gränsen mellan Sörmland och Östergötland. Dit kan man komma som enskild individ eller grupp för att dra sig tillbaka, vila, genomföra studier eller ett arbete eller bara för att komma ut på landet och njuta av ostörd natur.

Vill du veta mer om boende och retreat se www.tiseno.se


Övrigt


Jag har tidigare arrangerat resor med en kombination av vandring och personligt arbete/familjekonstellationer, och hoppas att kunna ta upp den tråden framöver igen.

I november 2013 gick resan till Nepal. Där bodde vi på ett eget pensionat och konstellerade under en vecka och därefter vandrade vi på 3-4000 m höjd med Himalayas toppar omkring oss under en vecka.

I februari 2015 reste vi till Jerusalem, i arrangemang av författaren Anita Goldman. Temat var Försoning och vi arbetade med konstellationer både med vår svenska grupp och en stor internationell grupp. Dessutom träffade vi fredsarbetare från båda sidor som delade med oss de svårigheter och förluster som den långa konflikten leder till.


Mina utbildningar


Jag är psykosyntesterapeut och handledare, diplomerad från PsykosyntesAkademin i Stockholm.

Jag har utbildat mig i Familjekonstellationer för Dr Albrecht Mahr, internationellt ledande auktoritet som arbetar främst med global konfliktlösning.

Jag är utbildad i Kreativ Metodik för terapeuter från Expressive Arts, Stockholm. Kreativ Metodik är ett sätt att använda olika konstnärliga uttryck som målning, musik, poesi och rörelse i terapiarbetet.

Jag har läst en Steg 1-utbildning vid Linköpings Universitet och jag har en examen i Kulturvetenskap med inriktning på litteratur.


       

Produktion: NorrWebb
 
replica watches
chanel replica
chanel replica sale
chanel replica sale
fake rolex sale